Beşiktaş Adana Demirspor / Adana Demirspor, Süper Lig hasretini noktalamak istiyor ... / İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce.

Beşiktaş Adana Demirspor / Adana Demirspor, Süper Lig hasretini noktalamak istiyor ... / İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce.. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak.

İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Oğuz han aynaoğlu topu ceza alanının solunda hareketlenen timur bayram özgöz'e çıkardı.

Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı yayın şifresiz izle ...
Adana Demirspor Beşiktaş maçı canlı yayın şifresiz izle ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi.

Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı.

İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Ziraat türkiye kupası f grubu 3.

Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var.

Beşiktaş-Adana Demirspor maçında yılın Fair Play olayı ...
Beşiktaş-Adana Demirspor maçında yılın Fair Play olayı ... from i4.hurimg.com
Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 4.

Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak.

Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Ziraat türkiye kupası f grubu 3.

Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı.

Adana Demirspor, Beşiktaş'tan iki isme talip oldu!
Adana Demirspor, Beşiktaş'tan iki isme talip oldu! from images2.minutemediacdn.com
İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. Adana 5 ocak fatih terim stadı'nda oynanan ve hakem barış şimşek'in düdük çaldığı. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi.

Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı.

Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 4. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook